Rólunk


Rendelőnk kialakításakor az volt a cél, hogy családias környezetben, kellemes, nyugtató hangulattal várjuk, ahol nem kell recepcióssal konzultálni, ahol nem küldik egyik orvostól a másikhoz, és ahol a teljes kezelése egy helyen történik. 

Megteremtjük azt a megnyugtató hangulatot a fogorvosi rendelőnkbe, amit a sok székes, naponta több tucat embert átmozgató fogászatok nem feltétlenül tudnak biztosítani.

Kezeléseinknél időt és türelmet nem sajnálva oldjuk a feszültséget és a félelmet. Ebben segít a zene, melyet Ön választ ki, közben ellazul, mi pedig végezzük a dolgunkat. 

Orvosaink


Image

Szakmai múlt

2012 - napjainkig - Music Dental – magánrendelés

2015 – 2018 Bogdán és Gyenes Fogászat és Szájsebészet

Dr. Hornyák István

vezető fogorvos

Dr. Hornyák István vagyok. 2012-ben végeztem Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Nem mellesleg pedig évente 118 ezer percet hallgatok zenét, ezzel a népesség felső 1%-ába tartozom e téren.

A zene körülvesz már kisgyermekkorom óta és hatással van a mindennapjaimra, beleértve a munkámat is. A Music Dental Fogászati Rendelőben szeretném minden páciensemnek megmutatni, hogy a kellően nyugodt légkör megteremtésével (amiben segíthet a zene is adott esetben) igenis lehet olyan fogászati kezeléseket végezni, amikre nem rossz érzéssel gondolnak vissza, sőt!  

A szakmai életemet tekintve, a pályafutásom elejétől kezdve magánrendelőkben dolgoztam, ahol számos, a szakmában igen jártas fogorvostól, szájsebésztől és fogtechnikustól tanulhattam.  A több aspektusból szerzett tapasztalataim rávilágítottak arra, hogy a fogászatban nem szabad kompromisszumokra törekedni. Lépést kell tartani a fejlődéssel és a kor legmagasabb követelményeinek megfelelő ellátásban kell részesíteni a Pácienseket. 

Ugyanakkor minden esetben több alternatívát nyújtok Pácienseinknek, hogy el tudják dönteni, számukra melyik az ideális megoldás. 

Hivatásom alapgondolata, hogy egészben kell gondolkodni és megvizsgálni az adott szájüregi problémát. Egy egészséges fogazat 32 gonddal kevesebb aggodalmat szül, és akkor még az életre gyakorolt pozitív hatásairól még nem is beszéltünk…

Image

Dr. Restár László

arc,állcsont, szájsebész szakorvos

Általános orvosi diplomámat 2011-ben, fogorvosi diplomámat 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetemen, mindkettőt "summa cum laude" minősítéssel. 

2011 óta a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján dolgozom. Érdeklődési területem a szájsebészeti beavatkozások szinte teljes spektrumára kiterjed, kiemelve az implantációs fogpótlásokat, valamint az állcsontok gyulladásos betegségeinek kezelését, az áttörésben visszamaradt (impaktált) bölcsességfogak eltávolítását. 

Rendszeresen veszek részt és tartok én magam is előadásokat hazai szájsebészeti kongresszusokon, több hazai és nemzetközi tudományos folyóiratban jelent meg közleményem. 

Munkám során fontosnak tartom, hogy Istvánhoz hasonlóan, egészben kell az adott fogászati problémára tekinteni. Ebben segít, hogy az általános- és fogorvosi tudásomat ötvözhetem. 

Pácienseimmel adott esetben angolul és németül is örömmel kommunikálok.

Image
Image
Image

Dr. Tejeda Tamás

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel. A fogorvoslást hivatásomnak tekintem, azt gondolom, hogy ennek köszönhetően tudtam kimagasló eredménnyel végezni. 

A kezelések során a kiváló szakmai teljesítmény mellett legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy oldjam pácienseim esetleges félelmét, és az esetleges korábbi negatív tapasztalatokat felülírjam. Ha ez sikerül, azzal már kiváló alapot teremtünk a közös együttműködésre. 

Versenytáncos múltamnak köszönhetően a zene mindig is életem része volt, így külön öröm számomra, hogy a Music Dental csapatát erősíthetem. Évekig foglalkoztam felnőttek társastánc oktatásával, ami kiváló muníció ahhoz, hogy felnőtt pácienseimmel könnyen megtalálom a közös hangot.


Szakterületeim: fogmegtartó fogászat, fogpótlások készítése, esztétikai fogászat

Referenciák


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Ut convallis, lacus nec ornare volutpat, velit turpis scelerisque purus, quis mollis velit purus ac massa. Fusce quis urna metus. Donec et lacus et sem lacinia cursus.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium.

Asszisztencia


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Ut convallis, lacus nec ornare volutpat, velit turpis scelerisque purus, quis mollis velit purus ac massa. Fusce quis urna metus. Donec et lacus et sem lacinia cursus.

One

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Ut convallis, lacus nec ornare volutpat, velit turpis scelerisque purus, quis mollis velit purus ac massa. Fusce quis urna metus. Donec et lacus et sem lacinia cursus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Two

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris.

Three

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Ut convallis, lacus nec ornare volutpat, velit turpis scelerisque purus, quis mollis velit purus ac massa.

Lépjen velünk kapcsolatba!


Írjon nekünk, vagy kérjen időpontot telefonon! Hétköznap reggel 8 és este 20 óra között fogadjuk Pácienseinket.

Tel: +36308544212