Általános fogászat

Budapest VII. kerületi fogorvosi rendelőnkben számos alternatívát kínálunk a saját fogak megfelelő restaurálására, mellyel akár élethosszig tartó megoldást nyújtunk Önnek. 

Célunk minden esetben a fog megmentése, ehhez prémium anyagokat használunk, a fog anatómiáját minden esetben megtartjuk és máshol nem tapasztalható módon, a fogtömésekre is garanciát vállalunk.

Fogtömés

Rendelőnkben a tömések is nagy precizitással, ún. anatomikus felépítéssel készülnek. Ezt hívjuk  láthatatlan tömésnek is. Ez abban más egy átlagos töméstől, hogy úgy restauráljuk a fogat, hogy a végeredmény maximálisan megegyezik az eredeti fog színével és formájával. Ezt úgy érjük el, hogy több fajta színű tömőanyagot használunk, kiemelten figyelünk arra, hogy a fognak ugyanolyan rágófelszíne legyen - barázdákkal és csücskökkel - , mint az eredeti fog. Így érhető el a tökéletes rágás és harapás, ami a jövőre nézve kulcsfontosságú a fogak és állkapocs ízületek hosszútávú egészséges működése szempontjából. 
Bejelentkezés
Gyökérkezelés

Bizonyos esetekben gyökérkezeléssel tudjuk a saját fogat megmenteni. Budapest VII. kerületi fogászati rendelőnkben a györkérkezelés innovatív gépi gyökértágítással történik. Ennek segítségével a nehezen elérhető, görbe gyökércsatornákat is nagy biztonsággal tudjuk kezelni. A tökéletes precizitás érdekében ún. lupéval dolgozunk, mely 4x-es nagyítást biztosít számunkra.
Bejelentkezés
Fogkő eltávolítás

A rendszeres szájwellness, amire mindenkinek szüksége van. A saját fogak épségének megőrzéséhez elengedhetetlen a rendszeres fogkő eltávolítás. Mint ahogy a hajunkat rendben tartja a fodrász, a bőrünket a kozmetikus, az autónkat az autószerelő, fontos a fogak számára is a rendszeres átnézés és tisztítása. Fogkő eltávolítással megelőzhető a későbbi fogszuvasodás és fogágybetegségek kialakulása.
Bejelentkezés
Parodontológiai kezelések

A Magyarországon népbetegségnek számító fogágybetegség könnyen megelőzhető és kezelhető, amennyiben időben felismerjük a problémát. Ha azt tapasztalja, hogy ínye időnként vérzik, érzékeny, kellemetlen a lehelete, fogai akár már enyhén mozognak, nagyon fontos szakemberhez fordulni. Fogászati rendelőnkben kifejezetten figyelünk arra, hogy felhívjuk pácienseink figyelmét a fogak mellett a fogíny megfelelő ápolására is. 
Bejelentkezés
Beyond rendelői fogfehérítés

A ma elérhető egyik leghatékonyabb, leggyorsabb, legbiztonságosabb és többszörös díjnyertes fogfehérítő eljárás a Beyond fogfehérítés. Hatása hosszan tart, a kezelés pedig másfél órát vesz igénybe. A Beyond POLUS technológiával végzett fogfehérítés nem kizárólag a fogak felszínét, hanem annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani, az elszíneződéseket megszüntetni, alapvetően kémiai úton - nem károsítva a fogát.Fontos, hogy fogfehérítést csak maximálisan tiszta és ép fogazaton tudunk végezni, így a beavatkozást általában fogkő leszedés előzi meg. 
Bejelentkezés
Fogékszer ragasztás

A gyönyörű mosolyt különlegessé tesz egy csillogó fogékszer. A fogékszert egy ún. adhezív technikával rögzítjük a fogon, vagyis fúrásra nincs szükség. A beavatkozás során általában fogszínű tömőanyaggal, vagy ragasztóval dolgozunk. A fogékszer általában 1-2 évig marad a fogon és ad egyedi mosolyt viselőjének.
Bejelentkezés

Lépjen velünk kapcsolatba!


Írjon nekünk, vagy kérjen időpontot telefonon! Hétköznap reggel 8 és este 20 óra között fogadjuk Pácienseinket.

Tel: +36308544212